Cabaret 2001

I forbindelse med indvielsen af Skovlundes nye medborgerhus opfører Skovlunde Byteaters cabaretgruppe en forestilling med titlen: “Gretes Hits”. En samling af gruppens bedste numre gennem de sidste 5 år.

Forestillingen opføres: Lørdag den 10. november 2001, kl. 17 – 19 i Skovlunde Medborgerhus.

Og tænk Jer: Der er GRATIS adgang, fordi det er en del af Medborgerhusets indvielsesfest !

Gruppen udtaler selv:
Vi arbejder med titlen “Gretes Hits” – det er jo meget moderne at udgive eller fremføre den slags for tiden. Det er gamle velkendte numre, men det er ikke altid de samme aktører som man har set tidligere i numrene. “Hard-core-Cabaret-fans” vil få lejlighed til at se de numre de har efterlyst når man har mødt dem i Skovlunde – endelig har vi taget os sammen og taget deres opfordringer til følge.

Gruppebillede med pianist

Øverste række, fra venstre:  Irene, Iben, Senta, Aia
Nederste række, fra venstre: Tom, Morten, Kim
Liggende: Vibeke, gruppens pianist

Lidt om Cabaretgruppen

Cabaretgruppen består af 7 sangere/skuespillere og en pianist, som også optræder af og til.
De optræder med et meget blandet repertoire fra det allermest platte, over gamle revy klassikere, rablende sketches og flerstemmig skønsang.

Alt sammen fremført med musikalitet, energi og smittende humor.

Spansk temperament med Aia og MortenGruppens numre kræver mange kostumeskift, så når et nummer kører på scenen, er der sommetider hektisk aktivitet bagved tæppet.  Resultatet er nogle meget forskellige udtryk og virkninger.

Til venstre ses Aia og Morten som parret, der har fået spansk inspiration for at få lidenskaben tilbage i parforholdet – olé !

Til højre er Irene og Tom blevet et par tilsyneladende søde gamle pensionister.
Irene og Tom som folkepensionister
Udstyrsstykke med KimOplæsning af en uskyldig historie af P. Sørensen-Fugholm kan også udvikle sig helt kaotisk, når sproglige udtryk bliver illustreret for publikum på en meget meget håndfast måde med rekvisitter og fagter.

Her ses Kim til venstre i røg og damp for at illustrere historien om Skøn Adelgrund.


Til højre ses pianisten Vibeke, der startede i gruppen sidste år som “tung-i-arbejde”. Men nu er hun vist blevet lidt mere respekteret.
Vibeke som ung-i-arbejde