Hvem er vi?

Vi er en forening, som har til formål at fremme interessen for amatørteater gennem aktivt fællesskab og kreativt samarbejde.

Vi er ca. 75 aktive medlemmer, som enten er skuespillere eller arbejder med kulisser, kostumer, rekvisitter, PR, eller nødvendigt praktisk arbejde.

I Skovlunde Byteater lægger vi stor vægt på det sociale samvær. Medlemmerne skal føle, tryghed, tillid og respekt for hinanden.

Medlemmerne skal føle at de hele tiden udvikler og styrker deres kreative evner, samt får en forståelse af hvad det kræver at få en forestilling op at stå.

Foreningens historie

Foreningen har eksisteret siden 1988, hvor den første forestilling blev etableret som et projekt, med tilskud fra Statens Udviklingsmidler (SUM).

Til nu hvor der både spilles store udendørs sommerforestillinger, juleforestillinger, selvskrevne ungdoms forestillinger m.m. Og der afholdes teaterskole og workshops for at styrker medlemmernes kompetencer.

Du kan evt. se vores vedtægterHer

Vi skaber teaterforestillinger, og har disse hovedaktiviteter:

  • En stor festlig forestilling på friluftsscenen i Skovlunde Bypark, hvert år midt i juni
  • En juleforestilling hvert år i november

Skovlunde Byteater giver også tit et lille uddrag fra den seneste sommerforestilling ved lokale byfester, f.eks. Ballerup Kræmmerfestival.

Foreningens tidligste historie