“Dig og Mig”, dec. 2012.

ARTIKEL FRA BALLERUP BLADET:

Kaos i Skovlunde Byteater!

Af Martin Ahlbom Frost Larsen & Thea Brüsch

I foråret blev Skovlunde Byteater kontaktet af Herlev Revy & Teater. De ville lave en teaterfestival for børn og unge. Byteateret valgte at takke ja og i samarbejde med Ungdomsscenen i Skovlunde Byteater blev et hold af yderst talentfulde skuespillere samlet, til et såkaldt Kaos projekt. De unge mennesker skulle under ledelse og coaching af instruktør Martin Ahlbom Frost Larsen, skrive et stykke fra bunden – samtidigt med de øvede det.

Resultatet blev stykket ”Dig og Mig” der dybest set handler om det at være menneske på godt og ondt. Det handler om vores forskelligheder og ligheder som individer, det handler om “dig og mig”. I det korte, men præcise og meget rammende, stykke følger vi de fire unge mennesker, Laura, Birgitte, Michella og Jeppe, der hver især kæmper med deres egne problemer og indre dæmoner.
Vi følger dem i kampen om at finde ind til og acceptere sig selv.

Oprindeligt skulle stykket kun opføres 2 gange på Herlev Teaterfestival – men efter det stod klart for alle, at stykket var en kæmpe succes, var der ingen tvivl i beslutningen om at få stablet to ekstra forestillinger på benene. Publikum var målløse og alle gik derfra, med en fornemmelse af at blive rørt helt ind i hjertekulen.

Stykket varer omkring 20 intense minutter, så tag dine venner under armen og kom glad til en anderledes og spændende oplevelse.

Opføres i Skovlunde Kulturhus tirsdag den 4. december kl. 19:00 og 20:00

Indgang: kr. 20,- (medlemmer: kr. 10,-)