“Kaos i Eventyrland”, 2017.

Friluftsscenen i Skovlunde Bypark:

– fredag den 16. juni, kl. 19
– lørdag den 17. juni, kl 15 + 19
– søndag den 18. juni, kl. 11 + 15

Entre:
Voksne: 85- , Børn (4-12): 40- , Pensionister: 60-

Billetter kan købes online hos Place2book:
brug dette link

Se billeder fra en kostumeprøve: Læs mere her
Se billeder fra øve arbejdet: Læs mere her

Se program/ medvirkende: Læs mere her
Se presse omtale: Læs mere her

Om Kaos i Eventyrland

Moderne og humoristisk bearbejdning af det kendte eventyr ”Alice i Eventyrland”

Til at instruere Skovlunde Byteaters sommerforestilling 2017 er valget faldet på Bo Vilstrup, som også har bearbejdet og nyfortolket Lewis Carrolls børnefortælling.
Bo Vilstrup var også instruktør, da byteatret i 2007 opførte Peter Pan.

Teaterstykket er opbygget som en parodi på en teaterforestilling. En stakkels teater arrangør tror, at han har booket Dresdens verdensberømte symfoniorkester til at optræde i sit teater. Men orkestrets busser er blevet saboteret af en 3. rangs teatertrup.

Vi følger teatertruppens elendige forsøg på at opføre “Alice i Eventyrland”. Alt går galt, bl.a. fordi intrigerne imellem skuespillerne ikke kan skjules. At teatertruppens leder ikke har betalt skuespillernes og scenefolkenes honorarer, gør ikke problemerne mindre.

Følg evt. med i øvearbejdet på Facebook (link findes i menuen til venstre).

Praktiske forhold

Friluftsscenen findes i Skovlunde Bypark med indgang ved krydset Ballerup Boulevard/ Bybjergvej. Hvis man er i bil, kan man parkere ved Skovlunde Center Syd.
Da det er unummerede pladser, bør man komme i god tid før forestillingen begynder, hvis man vil være sikker på en god plads.

Det foregår udendørs og man sidder på græs, så publikum anbefales kraftigt at medtage både varmt og regntæt tøj og evt. sidde underlag i tilfælde af mindre godt vejr.

Der sælges øl, sodavand, pølser, kaffe og kager m.v. til rimelige priser. Publikum må ikke selv medbringe mad- og drikkevarer !


(Billedet til højre er fra forestillingen i 2002).
Friluftsscene med 500 tilskuere