“Nitouche”

Forestillingens plakatFriluftsscenen i Skovlunde Byparkfredag d. 15. juni 2001kl. 19lørdag d. 16. juni 2001kl. 13 + 16.30søndag d. 17. juni 2001kl. 14

Billetprisen: 70 kr for voksne og 30 kr for børn,
børn under 3 år gratis.Se programmet
“Se prøve billeder”
“Se vis omtale”

Skovlunde Byteater har skabt en tradition for opførelse af en stor teaterforestilling på friluftsscenen i Skovlunde Bypark hvert år i juni måned – og gør det nu for 13. år i træk !

I juni 2001 opførte vi for ca. 450 begejstrede tilskuere “Nitouche”, som er frit oversat af Erik Bøgh og bearbejdet af Bo Winther.   Mange husker sikkert filmversionen om dobbeltmennesket Celestin / Floridor: Klostrets grå musiklærer, som samtidig er en successrig operettekomponist, og om den unge novice Denise som bliver frøken Nitouche.

Tegning fra original partitur

Denne tegning stammer fra det originale orkester partitur fra ca. 1880.

Skovlunde Byteater har ganske vist ikke Dirch Passer og Lone Hertz til rådighed, Men der kom en flot og morsom familieforestilling på friluftsscenen, styret sikkert af:

Instruktøren Lasse Hal

Lasse har over 25 års teater erfaring, og har bl.a. instrueret nogle af Skovlunde Kirkes kirkespil.

Kapelmester var Bodil Heister

Bodil har været kapelmester til mange professionelle forestillinger på bl.a. Århus og Odense Teater. Hun har også komponeret meget musik, bl.a. til DR TV’s julekalender “Jul på Slottet”, som har været genudsendt flere gange siden 1986. Hun optræder også i duo med sangeren Ulrik Cold med mange forskellige slags musik.
Læs mere om Bodil Heister på hendes hjemmeside.

Bodil arrangerede musikken for et lille orkester med en fløjte, en klarinet og to violiner, samt kapelmesteren selv på keyboard m.m. Hun øvede også de mange dejlige sange i stykket med skuespillerne. Sange som f.eks. “Sagen er den..”, eller “Celestin og Floridor”.

Øvrige medvirkende

Der var ca. 25 børn og voksne på scenen, og samtidig med at skuespillerne har øveaften, arbejdede 3-5 kulissefolk og 2-4 personer med at sy kostumer. Vi startede med at øve i februar 2001, og øvede senere ca. 1-2 gange ugentligt (den sidste uge inden premieren dagligt).

Andre arbejde med PR og andet nødvendigt kontorarbejde, samt praktisk hjælp. Mens vi spiller, vil der desuden stå et antal personer i boder m.m.

Vi spillede på:

fredag d. 15. juni 2001kl. 19
lørdag d. 16. juni 2001kl. 13 + 16.30
søndag d. 17. juni 2001kl. 14

Billetprisen var 70 kr for voksne og 30 kr for børn, børn under 3 år gratis. Forsalget startede mandag den 28. maj fra bibliotekerne i Ballerup og Skovlunde, samt bb-Foto i Skovlunde centret. Under forestillingen kan der købes øl og vand samt snacks, sandwich m.m. til rimelige priser.

Sponsorer.

Vi har fik støtte fra følgende sponsorer:

Logo: en dirigentLogo for Lions Club
Logo for UnibankUnidanmark fonden
&
Unibank Skovlunde

Endvidere har vi også fået økonomisk støtte af:  Rix Flytteforretning, tlf. 4491 0088