“Peter Pan”, 15. – 17. juni 2007

Økonomisk støtte:

nordea danmark fonden
& Nordea Skovlunde
Se også:
Rolleliste
Programmet
Forestillingens  plakatSkovlunde Byteater har skabt tradition for en stor, festlig forestilling på Friluftsscenen i Skovlunde Bypark midt i juni – og gør det nu for 19. år i træk.

I år spiller vi:

Fredag den 15. juni, kl. 19
Lørdag den 16. juni, kl. 13 og 16
Søndag den 17. juni, kl. 14


Billetter kan købes fra 30. maj, og koster 70 kr for voksne og 30 kr for børn 4-13 år.
Børn under 4 år er gratis.


Læs mere nedenfor

Om Peter Pan

I år hedder stykket “Peter Pan”, den vidunderlige eventyr historie, som kendes fra Disneys gamle tegnefilm eller filmen “Hook”. Der vil blive masser af genkendelsens glæde for de små og nye sjove drejninger af historien for voksne og større børn – og mange kreative tilpasninger for at kunne spille stykket på friluftsscenen i Skovlunde Bypark.

Vores udgave bliver ikke som Disneys berømte tegnefilm, men meget nærmere J.M.Barries originale bog fra begyndelsen af 1900-tallet.

Den version vi spiller, blev skrevet og opført for fulde huse af Teatergruppen KLIMA på Baltoppen i 1999
(Læs evt. mere på Klima’s hjemmeside).

Jens E. Hansen bearbejdede Barries tekst og Jacob Kragh skrev ny musik og sange.
Collage fra Disneys tegnefilm

Peter Pan og Kaptajn Klo kunne også fremtræde sådan:

Kaptajn Klo med sin kloPeter Pan med sværd

Instruktøren hedder Bo Vilstrup, og han har stor teater erfaring med opsætning og instruktion af både små og store forestillinger, bl.a. egnsspillet “Valdemar – en konges krønike” i Taastrup.

Medvirkende på og bag scenenDer medvirker ca. 25 børn og voksne på scenen, og et større antal personer bag scenen:

Kreative personer, som opbygger flotte og spektakulære kulisser, kreerer originale og farvestrålende kostumer eller (op)finder sjove rekvisitter.

Men også folk, som vil hjælpe med de mange forskellige praktiske opgaver omkring en teaterforestilling, som f.eks. stå i boder eller sælge billetter.

Til højre ses et par billeder fra forestillingen
2007 slideshow

Kort om tidligere forestillinger

Sidste år spillede vi den vanvittige farce “Ridder Rask og Jomfru Jølva”, om den forvirrede prinsesse, der skal vælge en mand mellem de skøre riddere, fordi riget fattes penge.

I 2005 opførte vi Astrid Lindgrens berømte stykke “Ronja Røverdatter” med Sebastians dejlige sange. Stykket er en både dramatisk, smuk og poetisk historie om Ronja og Birk, der er børn af hver sin røverhøvding, som er dødsfjender og konkurrenter om den samme røverborg.

I 2004 opførte Skovlunde Byteater “Tornerose & co”, baseret på 3 velkendte eventyr Tornerose, Hans og Grete samt Rødhætte. Men i en festlig bearbejdning, så der både var genkendelsens glæde for de små børn og morsomme og overraskende vinkler for voksne og større børn.

Tidligere år har vi bl.a. opført “Mød mig på Cassiopeia”“Dyrene i Hakkebakke skoven” og “Nitouche”.

Se mere i Hjemmesidens arkiv

Fuldt hus i 2002
Fuldt hus (550 tilskuere) i Skovlunde Bypark
til “Dyrene i Hakkebakkeskoven” i juni 2002

Praktiske forhold

Friluftsscenen findes i Skovlunde Bypark med indgang ved krydset Ballerup Boulevard/ Bybjergvej.   Hvis man er i bil, kan man parkere ved Skovlunde Center Syd.
Da det er unummerede pladser, bør man komme i god tid før forestillingen begynder, hvis man vil være sikker på en god plads.

Det foregår udendørs og man sidder på græs, så publikum anbefales kraftigt at medtage både varmt og regntæt tøj og evt. sidde underlag i tilfælde af mindre godt vejr.

Der sælges øl, sodavand, pølser, kaffe og kager m.v. til rimelige priser. Publikum må ikke selv medbringe mad- og drikkevarer !

Aflysning af en forestilling. Da vi kun spiller i 1 weekend, skal det være meget dårligt vejr, før Skovlunde Byteater aflyser en forestilling, og aflysningen kan besluttes i sidste øjeblik.
Ved aflysning kan de købte billetter benyttes til en senere forestilling, men Skovlunde Byteater refunderer ikke billetter, hvis forestillingen er gennemført indtil pausen.

TAK !