Klods Hans på eventyr

17.-19. Juni 2022 opfører Skovlunde Byteater:
“Klods-Hans på eventyr”

I dette års forestilling møder vi den ubekymrede Klods-Hans, som på sin vej frem mod sin prinsesse møder bl.a. Den lille pige med svovlstikkerne, Den lille havfrue, Svinedrengen, Prinsessen på ærten, Hyrdinden og Skorstensfejeren, Store Claus og Lille Claus og mange andre af de kendte figurer I denne frie og musikalske fortolkning af 14 af H.C. Andersens eventyr møder Klods-Hans både nye venner og fjender og måske lærer han også et eller andet undervejs. Om han når frem til prinsessen, må man komme og se.

Klods-Hans på eventyr er skrevet af en af teaterets egne medlemmer, Henriette Bredahl Christensen, som også har skrevet en del juleforestillinger og det instrueres i år af Troels Mortensen.

Forestillingen kan ses i amfiteateret i Skovlunde Bypark d. 17.-19. juni: fredag d. 17. juni kl 19.00, lørdag d. 18. juni kl. 11.00 og 15.00, samt søndag d. 19. juni kl. 10.30 og 14.00. Billetter kan købes på ..www.skovlundebyteater.dk. 

Billetterne er sat til salg vi link på forsiden af hjemmesidenForestillingen er støttet med kulturmidler fra Ballerup kommune