Det største bryllup i byen – et lystspil

I bedste Morten Korch-stil befinder vi os i ”de gode gamle dage” i en lille idyllisk landsby, hvor alle kender deres plads, og alt er som det plejer. Eller er det?

Storbondekonen Irma Moesgaard synes nemlig, at det ville pynte på familien at få adgang til de højere kredse, så hun forsøger at få sin ældste datter, Inge, godt gift ind i den adelige, men fattige familie Sølvblad gennem den unge Erik. Uden hensyntagen til at hverken Inge eller Erik ønsker ægteskabet, sætter Irma hele byen på den anden ende til bryllupsforberedelserne.

Samtidig er Irmas søn, Knud, arving til familiegården, forelsket i kromandsdatteren Johanne, som selvsagt ikke er fin nok til Knud.

Som om det ikke er nok møder Erik Sølvblad en gammel veninde, Gudrun, som netop er startet som skolelærerinde i landsbyen.

Forviklingerne er mange, humoren er i højsædet, og hvordan skal det hele dog ikke ende? Det finder vi ud af den 16. 17. og 18. Juni i Skovlunde bypark, hvor Skovlunde Byteater har verdenspremiere på ”Det største bryllup i byen”.