Tornerose & co.” 11. – 13. juni 2004

Forestillingens plakatSkovlunde Byteater har skabt en tradition for opførelse af en stor teaterforestilling på friluftsscenen i Skovlunde Bypark hvert år i juni måned – og gør det nu for 16. år i træk !Sidste sommer opførte Skovlunde Byteater “Mød mig på Cassiopeia”, Kai Normann Andersens vidunderlige musical, med udødelige sange som “Musens sang”, “Løft din hat og sving din stok” og “Den allersidste Dans”.Tidligere år har vi bl.a. opført “Dyrene i Hakkebakke skoven”“Nitouche” og “Sommer i Tyrol”.
Se mere i Hjemmesidens arkivBilletter:Billetterne koster 60 kr. for voksne og 30 kr for børn (4-13 år), og kan købes fra tirsdag den 11.5 på bibliotekerne i Skovlunde og Ballerup, samt hos bb-foto i Skovlunde Centret.
Resterende billetter sælges ved indgangen.

I 2004 opfører vi “Tornerose & Co.” en respektløs gendigtning af de gamle eventyr om Tornerose, Hans og Grete og Rødhætte.

Børnene vil opleve genkendelsens glæde, mens voksne og større børn kan more sig over morsomme replikker, stilbrud og andre vinkler på de gamle eventyr.

Og helt i tidens ånd, vil en af de medvirkende (Ulven Peter) hele tiden prøve at bringe sig selv i centrum – til stor irritation for de andre.

Det bliver et rigtigt udstyrsstykke med folkeliv og farvestrålende kostumer.

Stykket er skrevet af Ulla Dueholm, og der bliver også blive flere sange, musikken spilles af Anders Mortensen.
Tornerose med sin ko

Instruktør bliver Iben Segel Larsen. Iben har spillet mange store roller i Skovlunde Byteater, sidst hovedrollen som muse i “Mød mig på Cassiopeia”. Hun har også arbejdet med drama og instruktion på Herning Højskole, hvor hun har lært mange spændende ting, som er brugt under øveforløbet for årets stykke.

Der bliver ca. 30 børn og voksne på scenen.  Samtidig med at skuespillerne har øveaften arbejder 10-20 personer med alt det nødvendige bag scenen, f.eks. kulisser, kostumer, rekvisitter, PR, planlægning og meget mere.

Vi startede med at øve 6. februar 2004, og øver herefter på Rosenlundskolen hver torsdag + enkelte andre dage (den sidste uge inden premieren dagligt).

Praktiske forhold

Friluftsscenen findes i Skovlunde Bypark med indgang ved krydset Ballerup Boulevard/ Bybjergvej.   Hvis man er i bil, kan man parkere ved Skovlunde Center Syd.
Da det er unummerede pladser, bør man komme i god tid før forestillingen begynder, hvis man vil være sikker på en god plads.

Det foregår udendørs og man sidder på græs, så publikum anbefales kraftigt at medtage både varmt og regntæt tøj og evt. sidde underlag i tilfælde af mindre godt vejr.

Der sælges øl, sodavand, pølser, kaffe og kager m.v. til rimelige priser. Publikum må ikke selv medbringe mad- og drikkevarer !

Aflysning af en forestilling. Da vi kun spiller i 1 weekend, skal det være meget dårligt vejr, før Skovlunde Byteater aflyser en forestilling, og aflysningen kan besluttes i sidste øjeblik.
Ved aflysning kan de købte billetter benyttes til en senere forestilling, men Skovlunde Byteater refunderer ikke billetter, hvis forestillingen er gennemført indtil pausen.

Forløb indtil nu

Vi havde et vellykket startmøde 29.1, hvor der kom ca. 40 interesserede personer.
På øveaftenen 26.2 deltes rollerne ud, og der er fastlagt øveplan m.m.

Arbejdet med kulisser og scenografi, kostumer, rekvisitter m.m. er allerede godt i gang. Men vi kan altid bruge flere til at hjælpe med det praktiske og kreative arbejde bag scenen.

Hvis du er interesseret i at være med til at skabe en festlig teater forestilling, så kom ned på Rosenlundskolen en torsdag aften eller send en email til:
Skovlunde Byteater

Sponsor støtte.

nordea danmark fonden
&Nordea Skovlunde
Nordea logo
El-piano venligst
udlånt af:

Juhl-Sørensen A/S
Brofogedvej 10
2400 København NV
Tlf: 38 10 08 44
Logo for Juhl SørensenStilladser m.m.leveret af:

Sørens Snedkerfirma
Gl. Skovlundevej 32
2740 Skovlunde
Telefon: 44 84 83 43
Telefax: 44 84 83 44
Mobil: 40 15 83 43
E-mail: skovlundesnedkeren@mail.tele.dk
Logo for Juhl Sørensen

Støtte fra:

Rix Flytteforretningtlf. 4491 0088
Bella Milano Pizzeria & Restauranttlf. 4491 2130

Tak til:

Ballerup Kommune
Rosenlund Skolen
Ellekilde Friluftscenter